Skal dit solcelleanlæg sættes op til Nødstrøm?

Der kan være mange årsager til, at det kan være en god idé at få dit solcelleanlæg sat op til nødstrøm ved strømsvigt. 

Vi oplever en stigende efterspørgsel fra vores kunder, som gerne vil have sat deres anlæg op til at køre nødstrøm. Hvis du også vil have dit anlæg sat op til nødstrøm, kan du kontakte os her på siden for at høre om dine muligheder. 

Solplanet solcelleanlæg
selvforsynende

Bliv selvforsynende ved strømafbrydelse

Hvis dit anlæg er sat op til at køre nødstrøm, vil du kunne forsyne dig selv og dit hjem, så langt som energien fra solen rækker. Hvis du har batterier, kan dette også klart gavne dig ved en strømafbrydelse, da strømmen fra solen kan lagres heri.

Vi har lavet en oversigt, hvor du kan se hvor meget et 6 kW solcelleanlæg i gennemsnit kan dække af dit forbrug. Klik på knappen nedenunder for at se hvor meget forbrug det kan dække.

Er du i tvivl om dit anlæg kan køre nødstrøm?

Hvis du er i tvivl om dit anlæg er egnet til at køre nødstrøm, er svaret højst sandsynligt ja. Hvis du har købt din inverter i Danmark, er de fleste invertere automatisk kompatible til at køre nødstrøm, da der kun bliver solgt invertere på “Positiv listen” i Danmark. Der er dog få invertertyper, der ikke kan.

Bemærk dog at dit solcelleanlæg også skal opsættes til at køre nødstrøm, og ikke er noget det kan gøre af sig selv. Vi vil gerne hjælpe dig med at opsætte det til nødstrøm, eller hjælpe dig med at finde ud af om dit solcelleanlæg kan. 

Kontakt os via anvisningerne her på siden, eller ring til os på 30 70 16 26.

Vil du have et uforpligtende tilbud på Nødstrøm?

1.

Tag billeder af din gruppetavle og af din inverter/batteri

2.

Udfyld fomularen

Udfyld formularen nedenunder og vedhæft billederne

3.

Få et uforpligtende tilbud af os tilbage på mail

Send os billeder af din gruppetavle og inverter/batteri

Udfyld formularen her og vedhæft et par billeder af din gruppetavle, samt inverter og evt. batteri – så vender vi tilbage med et tilbud på opsætning af nødstrøm på netop dit anlæg.

Du kan vedhæfte billederne direkte i formularen her. 

Hvordan sætter vi det op?

Når vi opsætter dit anlæg til at køre nødstrøm, tilføjer vi en “Nødstrømsboks” til din installation. Du kan se på billederne nedenunder, hvordan det ca. kommer til at se ud når vi har opsat den.

Solcelleanlæg som nødstrømsløsning

På grund af usikkerheden omkring den aktuelle verdenssituation, er der mange der er begyndt at preppe, og forberede sig på at kunne være selvforsynende i et vist antal dage. 

Dit solcelleanlæg kan være en potentiel løsning, på selvforsynende strøm i en sådan situation.

Vi har skrevet et indlæg om solcelleanlæg som nødstrømsløsning, hvor du kan læse mere om dine muligheder. Du kan klikke på knappen nedenunder for at læse indlægget.